avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am vreo șansă? pe cine dau in judecată si unde ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am vreo șansă? pe cine dau in judecată si unde depun acțiune?

am susținut un concurs pt grefier.la sfârșitul chestionarului ca ,, notă,, era precizat :
toate întrebările au o singură variantă de răspuns corectă.
la afișarea baremului , am constatat că unele întrebări nu aveau nici o variantă corectă. patru întrebări. Întrebări la care nu gaseam variantă corectă.Restul le am rezolvat bine. mai putin cele patru, pe care l-a sfîrșit le am bifat întâmplător , influențată de acea ,,notă informativă,,am contestat dar mi s-a respins contestația..dacă acea notă informativă nu era eronată, cu siguranța luam examentul..am picat cu diferență mică.unde dau in judecaă, pe cine, în cât timp depun actiunea , care sunt actele normative ce reglementează pt a le studia și să văd ce șanse de reușită am ? mulțumesc mult. aștept răspunsul dumneavoastră.
Cel mai recent răspuns: F1PAR2 , utilizator 06:39, 8 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-ai pe cine da. Am dat si eu si am vazut ce mafie este. Eu i- am scris ministrului justitie de atunci si am scris sila csm. Nici n-au raspuns....

glo petro a scris:

am susținut un concurs pt grefier.la sfârșitul chestionarului ca ,, notă,, era precizat :
toate întrebările au o singură variantă de răspuns corectă.
la afișarea baremului , am constatat că unele întrebări nu aveau nici o variantă corectă. patru întrebări. Întrebări la care nu gaseam variantă corectă.Restul le am rezolvat bine. mai putin cele patru, pe care l-a sfîrșit le am bifat întâmplător , influențată de acea ,,notă informativă,,am contestat dar mi s-a respins contestația..dacă acea notă informativă nu era eronată, cu siguranța luam examentul..am picat cu diferență mică.unde dau in judecaă, pe cine, în cât timp depun actiunea , care sunt actele normative ce reglementează pt a le studia și să văd ce șanse de reușită am ? mulțumesc mult. aștept răspunsul dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura nov. 2008: prostie, incompetenta, rea-credinta? sigmund sigmund Drept procesual civil. ”A revendica un imobil de la B. Prin intampinare, B arata ca, anterior introducerii cererii de chemare in judecata, a vandut ... (vezi toată discuția)
Subiectele unui concurs pt ocuparea unei functii publice sunt informatii publice ? mieunika mieunika Acum cateva zile am sustinut un concurs pt un post de functionar public debutant - proba scrisa, grila - si am dubii cu privire la baremul de corectare. Erau ... (vezi toată discuția)