avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Am întrebat dacă pe noua lege a asociaților de proprietari se poate plati mai puțin decât salariul minim la femeia de serviciu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 8 Noiembrie 2018
Femeia de serviciu se poate angaja cu contract individual de munca si cel putin cu salariul minim pe economie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
aristica1957 a scris:

Am întrebat dacă pe noua lege a asociaților de proprietari se poate plati mai puțin decât salariul minim la femeia de serviciu

Se poate plati , in baza unui contract de prestari servicii , iar activitatea este una ocazionala si nu una permanenta.
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu este legalã convenþia civilã de prestãri servicii ? di.modi di.modi Bună ziua ! :) Am citit pe net niste articole, şi cum pentru mine nu sunt tocmai clari termenii juridici, am rămas cu o nelămurire: În cazul unei ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Angajare stoianavadanei stoianavadanei va rog sa-mi spuneti, daca femeia de serviciu la asociatia de proprietari este angajata cu conventie civila nu cu c.i.m. iar asociatia plateste toate taxele ... (vezi toată discuția)