avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Și dacă nu are încărcare decât pentru 4 ore
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 8 Noiembrie 2018
???? nu se intelege ce doriti ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce prevedere din cp/cv poate fi corelata cu fapta descrisa mai jos PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Am cumparat un telefon resigilat de la Emag. Cand am ridicat telefonul de la showroom am solicitat verificarea lui si s-a constatat ca incarcatorul nu ... (vezi toată discuția)
Modalitate de angajare cu remuneratie in functie de gradul de incarcare d_olaru d_olaru Doresc sa aflu cum se poate angaja cu contract de m-ca (sau conventie civila) in care sa fie prevazut salariul lunar (de 1500 lei, de exemplu) dar plata ... (vezi toată discuția)
Promovarea personalului contractual bugetar dupa terminarea unei facultati elftsaftica elftsaftica Buna ziua, In ce conditii poate promova un salariat bugetar care are urmatoarea situatie? Este angajat ca electrician, iar in luna iulie 2011 a terminat o ... (vezi toată discuția)