avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șantaj, abuz sexual și intimidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șantaj, abuz sexual și intimidare

Buna seara, as avea nevoie de o îndrumare a unui avocat care a întâlnit astfel de oameni, mai bine zis abuzatori, “ patron” care umilește angajatele, profita de naivitatea lor, de starea lor financiară, și le folosește ca pe sclave sexuale, le obliga sa facă ilegalitați precum evaziune fiscală si alte lucruri imorale.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:39, 9 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este destul de dur ceea ce spuneti dvs... plangere la politie sau parchet.
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
Cristina Paisa, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara contract de inchiriere mi-a pus sechestru pe lucruri fara ordin judecatoresc adina1985 adina1985 Buna ziua, Nelamurirea mea este in legatura cu faptul ca prietenul meu sta de 5 ani de zile intr-un apartament in chirie, nu au nici un fel de contract ... (vezi toată discuția)
Discutie messenger rebben rebben Buna ziua tuturor! Nu vreau sa fiu aratat cu degetul sau altceva pentru ca am o alta orientare sexuala. Nu deranjez in niciun fel pe altii dar vreau doar sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul otonel otonel Este vorda de situatia in care se afla sotia mea si am zis sa intreb pentru ceva sfaturi inainte de a ajunge la declaratii al politie sau tribunal. A lucrat ... (vezi toată discuția)