avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curs de calificare croitorie de piele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curs de calificare croitorie de piele

Bună seara! Tatăl meu este croitor de piele cu pfa. M-aș duce sa lucrez cu el, dar din păcate nu poate să-mi asigure nici salariul minim. Este posibil ca el sa țină un curs de calificare, și eu sa ma duc ca eleva? El primește ceva bani dacă tine curs de calificare?
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
andreacociuban, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 10 Noiembrie 2018
Nu este posibil, decat daca este furnizor de formare profesionala autorizat in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formare profesionala Gabriel7809 Gabriel7809 Bună ziua domnule avocat . Am avut un act adițional prin care nu puteam sa plec timp de 3 ani in urma unui curs de formare profesională. Eu am incetat ... (vezi toată discuția)
Calificarea personalului propriu MCM1 MCM1 Buna ziua, Lucrez intr-o institutie publica si din nefericire dupa cum se stie exista personal insuficient in anumite sectoare de activitate. Personal sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)