avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

daca dupa sentinta de divort ,, definitiva si irevocabila, in care tatal cere custodia copilului,, si o primeste ,, dar nu cere pensie alimentara , o poate face dupa ce divortul s-a incheiat ? daca da, cum ? va multumesc mult .
se poate face si dupa divort, printr-o alta actiune in instanta cu dovezile de rigoare privind veniturile parintelui care urmeaza sa plateasca pensia
Introduceti o actiune in instanta prin care solicitati obligarea parintelui caruia nu i s-a incredintat copilul la plata unei pensii de intretinere in favoarea acestuia. Valoarea acestei pensii va fi stabilita in functie de veniturile pe care le realizeaza parintele obligat, precum si in functie de nevoile minorului.
Faceti actiune separata pentru pensie alimentara! ar fi bine sa postati cum ati obtinut incredintarea deoarece , ati ajuta multi tatici care cred ca nu au nici o speranta....
av.antoanelageaman a scris:

Faceti actiune separata pentru pensie alimentara! ar fi bine sa postati cum ati obtinut incredintarea deoarece , ati ajuta multi tatici care cred ca nu au nici o speranta....

ideea cu postarea informatiilor sau chiar a sentintei e super si chiar ar fi de folos...:thumbup:
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara florinmantescu florinmantescu Buna ziua, Am citit multe despre divort, partaj, custodia copilului, dar pe masura ce citesc, imi dau seama ca nu inteleg anumite lucruri. De aceea vin ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingrijire copil 2 ani anya01 anya01 Buna-ziua, Am un copil de 6 ani si am divortat de prima nevasta si in urma divortului platesc pensie alimentara. As dori sa stiu ce se intampla cu pensia ... (vezi toată discuția)
Divort - pensie alimentara ContSters407458 ContSters407458 Dupa pronuntarea divortului (hotarare definita - neatacata in 30 de zile), DUPA CAT TIMP are dreptul parintele care are si domiciliul minorului sa se adreseze ... (vezi toată discuția)