Dacă pe procesul verbal de contravenție cu suspendarea permisului de conducere pe 30 de zile scrie :"fără dovada înlocuitoare " poate un alt polițist sa vina și sa spună ca poate el sa treacă ca ai avut dovada cu drept de conducere ca legea ii permite deși nu a fost eliberata nici o dovada.?
Va multumesc inca odata pt. raspuns si timpul acordat!
Da am contestat ambele procese verbale.ambele procese verbale au fost intocmite de acelasi politist . Acelasi nume apare pe ambele P:V.
Am primit citatie pe data de 10.10.2018 dar s/a amanat . Nr. dosar 699/273/2018.
S-a amanat pt. data de 21.11.2018. Procesul il urmaresc pe portal tot timpul. Am angajat si un av. care nu a avut bunavointa sa se prezinte la proces doar eu am fost.,si pana la urma am renuntat la el ca nu a stiut nici cand e procesul.Am fost doar singur. Dovada de circulatie nu am avut niciodata intrucat procesele le-am primit prin posta.La predarea permisului am primit o dovada in care specifica ca am permisul suspendat conform procesului verbal intocmit de politia Caras. fara drept de circulatie. Nu s/a specificat in dovada de predare de cand pana cand este suspendat permisul doar scrie ”conform procesului verbal” intocmit de Caras.
Pe primul proces verbal scrie :
Faptele comise sunt prevazute de : art 3 alin 1 pct.31 din L 61/1991 Rep si sanctionate de art.3 alin.1 lit.3din L 61/1991.
Pe al doilea P.V. scrie:
Fapta savarșita este prevazuta de art.31 lit.a din OUG 195/2002 si sanctionat de art,100/3lit f din OUG /2002.
Ati primit pana in prezent intampinarea facuta de IPJ?
Plangerea v-a facut-o avocatul nepadator sau singur?
Agentul rutier nu poate aplica sanctiuni la L61/1991.
Faptul ca a aplicat aceeasi sanctiune potrivit prevederilor a doua acte legislative este o aberatie. Nu poate aplica aceeasi sanctiune pentru aceeasi fapta., de doua ori.
Da am primit de la IPJ întâmpinarea dar nu ma avantajează. Plângerea am făcut-o singur ulterior am angajat un avocat care nu m-a ajutat cu nimic. Ce pot sa mai fac? Am ajuns sa vorbesc singur în disperare! Dacă comitem o fapta grava da, dar asa.... Ce mai pot face.
Ati facut raspuns la intampinare in termenul de 10 zile?
Chiar daca nu ati facut iar hotararea instantei de fobd nu va fi favorabila aveti calea apelului.
Prin intampinare IPJ justifia intocmirea legala a pv, nu este mare scofala, nu are cum sa va fie favorabila, practic, motiveaza de ce au intocmit pv.
Ati primit 2 intampinari sau numai una?
Ati facut doua contestatii, nu?
Trebuue sa aveti 2 dosare nu numai unul.
Mulțumesc din suflet pentru răspunsuri! Da. Dar nu este adevărat ce SPUNE politistul în raportul întocmit de cel care mi-a intocmit P. V( în intampinareaIPJ). Nu recunoaște nici ca au tras de uși nici ca au fost amândoi în momentul acela și alte alte neadevăruri...... În numele meu a depus o întâmpinare av. în care doar și-a adăugat numele lui la proces.
Am făcut un singur dosar în care le-am contestat pe amândouă. P. V.
Permis suspendat
MariusCosmin
Buna, in data de 02.07.2013 am fost oprit in Cluj Napoca de politia rutiera pentru neacordarea prioritatii unui pieton, iar permisul mi-a fost suspendat. Nu ... (vezi toată discuția)