avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Daca avem titlul de proprietate pe bunicul ,care sunt pasii ca terenul si casa sa fie trecut pe tatal meu? Mentionez ca tata locuieste in aceasta casa de mic copil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
pincag, utilizator
Cel mai recent răspuns: pincag , utilizator 15:47, 10 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La notar dezbateti succesiunea cu toti mostenitorii si o sa primti certifcat de mostenitor cu ce primeste fiecare din masa succesorala.
Multumesc pt raspuns.Am inteles ca exista o lege prin care primariile te pot intabula gratuit.Stiti cumva conditiile ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
pincag, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire diddu diddu buna ziua! ce trebuie sa fac pentru a trece terenul si casa pe numele meu? acestea sunt in proprietatea bunicilor decedati,iar tatal meu a decedat de ... (vezi toată discuția)
Mostenire incalcita swamerra swamerra Buna ziua, am o problema cu o mostenire din partea bunicului meu. Bunicul meu a murit acum vreo 10 ani. Bunicul nu a lasat la nimeni partea lui, noi ... (vezi toată discuția)