avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Spor de șef de echipa?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Spor de șef de echipa?

Bună, vă rog să mă lămuriți, intre anii 1990 - '97 am îndeplinit funcția de șef de echipa, la care am primit spor de șef de echipa, dar în perioada '84-'92 am lucrat într-o secție specială ptr. Armată, unde am primit" spor de armată "de 8%.
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns,se tine cont la punctaj la pensie, momentan sunt pensionat de boala gradul 2 ;merită să umblu după adeverință pe la arvive (menționez că firma s-a desființat, TERMOROM S. A. - Cluj)???
Cel mai recent răspuns: istvanocsi , utilizator 20:01, 10 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conteaza la cuantumul pensiei.
Mulțumesc mult pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie boala grad 2 Daniel1900 Daniel1900 La pensia de grad 2 ce anume se ia in considerare pentru a fi pensia mai mare ca si valoare? Conteaza de ce boli suferi? De gravitatea lor? Multumesc si astept ... (vezi toată discuția)
Am 43.79733 puncte totale si punctaj mediu de 1.27656 si 22500 ... Bibi29 Bibi29 Am 43.79733 puncte totale si punctaj mediu de 1.27656 si 22500 lei pensia pe luna. Daca primesc indicele de corectie cind am depus cererea pentru pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensionare sot corneliamanescu corneliamanescu Buna ziua. Sunt noua pe forum si doresc sa pu o intrebare referitoare la modul in care se poate pensiona sotul meu. Este nascut in anul 1951, septembrie. A ... (vezi toată discuția)