avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj judiciar

Cand se poate inainta o noua cerere de partaj? Daca exista deja o cerere de partaj, se poate inainta inca una de catre alt coproprietar?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
georgiana_g112, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgiana_g112 , utilizator 16:53, 11 Noiembrie 2018
Se poate inainta si vor fi conexate. Depinde de stadiul de judecata al primei cereri. Poate formula si acolo o cereer reconventionala. Cel mai bine consultati un avocat caci daca faceti cererile peste termenele legale veti cheltui timp si bani si veti pierde dosarul.
Va multumesc frumos!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Se poate inainta si vor fi conexate. Depinde de stadiul de judecata al primei cereri. Poate formula si acolo o cereer reconventionala. Cel mai bine consultati un avocat caci daca faceti cererile peste termenele legale veti cheltui timp si bani si veti pierde dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! cine mă poate ajuta intr o chestiune juridică..? ... stefan29 stefan29 Buna ziua ! Cine mă poate ajuta Intr o chestiune juridică..? Fosta soție a făcut o acțiune privind modificarea cuantumului pensiei de întreținere și ... (vezi toată discuția)
Divort Diana2356 Diana2356 Va povesteam in urma cu vreo 2 saptamani ca nu mai primesc citatia pt primul termen . Citatia nu a venit pana acum, dupa o luna si ceva de la depunerea ... (vezi toată discuția)
Partaj in justitie! gyna60 gyna60 Va rog a ma ajuta cu un raspuns!Daca nu am facut cerere reconventionala ptr. partaj...acel 50-50%pe care cu onor statul roman i-l ofera si celui care ... (vezi toată discuția)