avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta de mana din anul 1970 se poate \"legaliza\" ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta de mana din anul 1970 se poate "legaliza" ?

Am o chitanta de mana din anul 1970 semnata de bunicul meu prin care vinde 1300 mp cu vecinatati precis determinate , platit integral .
Ce demersuri si cine sa le faca pentru a incheia vanzarea ?
Cel mai recent răspuns: ghbala , utilizator 14:44, 11 Noiembrie 2018
Daca semnatarul inscrisului de mana nu poate desfasura acte si actiuni pentru materializarea inscrisului,mostenitorii acestuia in baza documentelor justificative pot demara procedura de incheiere a adocumentelor notariale
Cumparatorul traieste . El poate sa se duca la notar ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2018
ghbala, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea a 4 ha de pamant intre o matusa si nepoti bebi1 bebi1 Subiectul este urmatorul: bunica tatalui meu detinea 4ha de pamant si trei copii maria, ion si rada. Maria moare inaintea mamei sale lasan in urma ei doi ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana si titlu executor apop77 apop77 Am facut o chitanta de mana in mai 2008,in care o anumita persoana imi vindea dreptul de mostenire contra sumei de 12000 lei.Respectiva persoana,trebuia sa se ... (vezi toată discuția)
Este valabila vanzarea unui teren cu " chitanta de mana"? alan_ar06@yahoo.com alan_ar06@yahoo.com ====================================================== Buna, Daca vinzarea unui teren agricol sa facut numai cu o hirtie de mina [fara acte notariale] iar cel ... (vezi toată discuția)