avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa despagubire portare Digi mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa despagubire portare Digi mobil

Bună seara
Am o problema cu operatorul Digi mobil
Am încheiat un contract de telefonie mobila cu 2 numere de telefon
Dupa 7 luni de contract mai decis sa postez unul din numerele la alt operator
Dupa o luna primesc factura în valoare de 420 lei din care 352 lei despagubire portare numar
Din câte am citit eu conform articolului 193/2000 operatorul nu aravea dreptul sa îmi ceara aceasta taxa atât timp cât nu am beneficiat de reducere la nici un fel de echipament
Am încercat sa rezolv problema pe cale amiabila cu operatorul dar toată lumea ridica din umeri și îmi spun ca factura e emisa
Spunetimi va rog ce e de facut
Ulterior am mai făcut abonament de televiziune și internet risc sa mi se deconecteze toate serviciile dacă nu le plătesc acea taxa
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 11:29, 11 Noiembrie 2018
Cititi va rog bine contractul, in mod cert aveti un capitol numit Conditii de Reziliere!!!
Va trebui sa va conformati.
Daca factura emisa nu este conforma contractului aveti dreptul s-o contestati in scris cu confirmare de primire.
Daca cele 2 contracte (mobil <=> TV+Internet) sunt independente, nici o posibilitate de atac.
Contractul de tv și net sunt făcute la o saptamana după cele de mobil
Dar factura primesc una pentru toate la un loc
Cereti in scris cu confirmare de primire facturarea distinctiva pe fiecare contract mentionand ca decizia de contractare va apartine si cele 2 contracte sunt distincte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rcsrds dragosandrei92 dragosandrei92 Buna ziua, Detin un pachet digi tv+internet+ 3 abonamente telefonie. Contractul este valabil pe tv+internet+2 nr de telefon pana in mai, iar al treilea ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)
Contract servicii tv, internet rcs-rds cmiep1@yahoo.com cmiep1@yahoo.com 1- In 2007 am incheiat un contract de furnizare servicii tv, internet si telefonie cu rcs. 2- In 2008 am cerut suplimentarea abonamentului tv din contract cu ... (vezi toată discuția)