Am mai multe situri pe Internet, dintre care unul este un magazin virtual.
Vreau sa implementez un sistem prin care vizitatorii care contribuie cu
materiale, reclama etc. la siturile mele sa primesca niste mici sume de
bani, simbolice.
Daca aceste sume se vor cumula peste un anumit prag voi putea sa le platesc
cu un contract de colaborare, dar ...
in general sumele vor fi mici si probabil se va prefera cumpararea unor
produse din magazin platind cu acesti bani (un fel de barter).
Intrebarea mea este cum pot sa implementez acest sistem pentru ca din vedere
legal totul sa fie in regula (impozite, contabilitate etc.)?
Va fi vorba probabil de sute/mii de persoane, din Romania, cel putin pentru
inceput, si de sume mici, simbolice.
Va multumesc anticipat pentru orice informatie, oricat de mica ar fi ea!
incearca un contract de fidelizare client, in care pentru o anumita suma primeste puncte, cu aceste puncte putand sa cumpere produse de pe site-ul tau (vezi Orange etc), ac intra in cheltuieli de promovare,reclama si publicitate.......deductibile conf CFiscal.
Nu uita sa anunti pe siteul tau aceasta optiune,iar cand acorzi aceste puncte sa le faci pe baza comenzii (cererii clintilor) pt acordare
Succes
Problema site.ro
mihaim1980
Buna ziua! Avem urmatoarea problema: site-ul .ro are/a avut probleme si au erori la calcularea preturilor, astfel ca anumite produse costa 0 lei, iar anumiti ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.