avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu platit incetare CIM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu platit incetare CIM

Buna ziua!
Concediul de odihna neefectuat se plateste de catre angajator la incetarea contractului de munca.
Poate ma puteti ajuta cu o informatie!
Trebuie facuta o cerere pentru a mi fi platit concediul neefectuat? Sau ramane in sarcina angajatorului?
Cel mai recent răspuns: laura6 , utilizator 18:32, 13 Noiembrie 2018
Ramane in obligatia angajatorului de a face acest lucru.
Puteti depune si o cerere pentru a va fi platit concediul neefectuat.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Daca un angajat solicita desfacerea CIM de comun acord la data prezenta dar nu a efectuat concediului de odihna la nivelul anului 2008, acesta ... (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat viordache viordache Buna ziua, Sunt angajata la actualul loc de munca din 2001 si urmeaza sa-mi incetez activitatea, prin demisie, incepand cu 13.03.09. As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Cerere plata concediu de odihna Neaguionut Neaguionut Buna ziua . As dori sa depun o cerere la ITM bucuresti,din cauza ca o firma nu mi a platit Concediu de odihna, la incetarea contractului de munca legal cu ... (vezi toată discuția)