avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Fiscalul are dată de expirare?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Fiscalul are dată de expirare?

Bună ziua, am cumpărat o maşină dintr-un alt județ făcând actele de pe fostu propietar pe mine la primăria de unde era domnul. După un an de zile am vrut să vând maşina pentru motivul că nu o mai foloseam., iar dânsul când mi-a văzut anunțul, mi-a spus că dacă voi fi oprit de poliție mi se vor lua actele, pentru că mi-a expirat fiscalul şi nu am trecut-o de pe Suceava pe Botoşani. Menționez că la primărie am trecut-o pe numele meu ca fiind propietar în acte! Îmi poate da cineva un răspuns?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:39, 12 Noiembrie 2018
30 de zile valabiltate. Dar cred ca motivul este altul si va rog sa cititi la adresa www.avocatnet.ro/articol_475...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul nu imi da certificat fiscal elena cailean elena cailean buna ziua. am cumparat in februarie o masina, de la un domn din bistrita, domiciliat in bistrita. masina era adusa in decembrie din germania, si avea deja ... (vezi toată discuția)
Problema cerere primit corespondenta andreiionel andreiionel Acum trei saptamani am facut o cerere de primit corespondenta deoarece m-am mutat in oras cu chirie si am formulat gresit adresa mea din ... (vezi toată discuția)
Vecinu a cumparat casa in care eram chirias al rial cristi.bv cristi.bv stau de 30 de ani in casa in care rialu era administrator,am incercat dupa 1990 sa o cumpar si mi sa spus ca nu se poate ca nu este data lege.anul trecut ... (vezi toată discuția)