avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună nu sunt căsătorită locuiesc cu tatăl ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună nu sunt căsătorită locuiesc cu tatăl copilului în casa părinților dar din f multe motive nu ne mai înțelegem mai demult ma amenințat k îmi ia copilul. copilul este crescut de mine într-adevăr el are o situație ff bună dar și a mea este buna. Copilul

Bună ziua
Cel mai recent răspuns: Petruta_ionela , utilizator 07:18, 13 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati instantei solicitand sa se stabileasca exercitarea autoritatii parintesti de ambii parinti, domiciliul minorului la dumneavoastra si pensie de intretinere.
Aveti mari sanse dar e bine sa aveti ajutorul unui avocat.
Daca este violent solicitati un ordin de protectie.
Va mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de sot violent Cristina ioana lacan Cristina ioana lacan Buna intentionez sa divortez de sotul meu pentru ca ma batut de 4 ori din care de 2 ori in fata copiilor!am depus 2 plangeri la politie dar el a spus ca poate ... (vezi toată discuția)
Poate să îmi ia fetița? Viola Banda Viola Banda Buna seara !Am o întrebare:fetița de 1 an și 1 luna este trecuta pe numele tatălui (nu suntem căsătoriți),noi doi nu ne mai i telegem.Prin rezultatul ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor, parinti necasatoriti Dria13 Dria13 Ce sanse am sa mi se incredinteze minor de 1 si 4 luni si sa primesc pensie alimentara 25 % din venituri? Tatal a recunoscut copilul si locuim impreuna dar ... (vezi toată discuția)