avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie banca

Buna ziua

Pana in anul 2014 am avut cardul de salariu la banca Y.La o luna m-am angajat la alta firma la care mi-am schimbat cardul de salariu la banca X
Acuma in 2018 mi-a venit o scrisoare de la banca Y cum ca as fi dator 400 de lei (comision administrare cont) si ca am la dispozitie 30 de zile pt a plati, in caz de neplata voi fi raportat la BC.
Va rog frumos care ar fi sfatul dvs si ce pasi ar fi de urmat?
E legal acel comision de administrare cont? (Eu nu am mai folosit acel cont deloc din 2p14)
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
stancumihai85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 22:28, 12 Noiembrie 2018
Datoria dateaza din 2014? Daca da, puteti sa ii notificati si sa le transmiteti ca aveau obligatia in primul rand sa va anunte. Mai mult, sunt sanse ca dreptul de recuperare sa se fi prescris, deci o eventuala raportare ar fi cu rea credinta.
Atunci lucram la o firma si aveam cardul de salariu la banca Y, am plecat de la ei in iunie, m-am angajat la alta firma in luna iulie si m-am mutat cu cardul la banca X.
Inscrisoare scrie:
Comisioane restante: 344,40 cu zero zile intarziere
Credit restant: 60,14 cu 1395 zile intarziere
Avand in vedere ca aveti o intarziere mai mare de 60 de zile sa va prezentati de urgenta la cea mai apropiata sucursala pentru a achita debitul restant mentionat mai sus la care se adauga dobanzile si comisioanele calculate la zi

Company Advising a scris:

Datoria dateaza din 2014? Daca da, puteti sa ii notificati si sa le transmiteti ca aveau obligatia in primul rand sa va anunte. Mai mult, sunt sanse ca dreptul de recuperare sa se fi prescris, deci o eventuala raportare ar fi cu rea credinta.

Trebuie vazuta data exacta. Sunt sanse ca dreptul lor sa se fi prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare situatie biroul de credit dangeorge dangeorge Buna ziua, Am avut un credit luat in 2005 care ulterior s-a prescris. Nu a fost vina mea, e mai complicat. Am consultat Biroul de Credit acum cateva ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Comision lunar administrare credit Florentina Mihaela Florentina Mihaela As vrea sa stiu ce inseamna acest comision, adica ce eforturi face banca pentru a pretinde cei 50 ron pe care ii platesc lunar. Multumesc pentru explicatii. (vezi toată discuția)