avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Buna tocmai m-am căsătorit anul acesta si din păcate nu ne înțelegem bine deloc si avem si o fetița de aproape doi ani si urmează sa primesc o casa moștenire din partea familiei mele si nu vreau ca peste câțiva ani doi trei patru in caz de divorț sa trebuiască sa împart bunul. Ce ma sfătuiți. Mulțumesc anticipat
Bunurile mostenite sunt bunuri proprii, drept urmare nu va face obiectul partajului, in cazul unui divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Lucioo86 Lucioo86 Buna ziua Ma numesc Luci si in vara aceasta m-am căsătorit avem si o fetița de un an jumătate, din păcate este o căsătorie ratata si nu o văd sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire partaj mariusalin mariusalin Buna ziua, Sunt necasatorit urmeaza sa primesc o mostenire de 3/4 dintr-un imobil. Ipotetic anu viitor ma casatoresc si peste 10 ani divortez exista cumva ... (vezi toată discuția)
Divort - partaj bunuri popraz popraz Buna ziua, Eu si sotia mea ne-am casatorit acum 4 ani. Ea a avut un apartament dinainte de casatorie pe care l-a vandut in timpul casatoriei si din care am ... (vezi toată discuția)