avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate sa îmi ia copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate sa îmi ia copilul?

Soțul meu a făcut procura pentru a lua copilul cu mine in Italia acum 1 an, între timp ne-am certat și vrem sa divorțăm, iar el cere copilul înapoi in țara, are vreo putere sa vina sa i copilul pana se va termina termenul după procura?
Doar daca se va da o hotarare judecatoreasca in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din italia julien trusca julien trusca sunt un romanas din italia tare suparat,sotia mea influentata de soacra a decis sa se intoarca in romania cu copilul de 1 an,la plecare eu m-am certat cu ... (vezi toată discuția)
Procura cu minori ContSters363548 ContSters363548 Buna,sunt divortat si copilul a fost incredintat mamei,aceasta este plecata in italia de 2 ani,doreste sai acord procura pentru fetita sa o duca bunica in ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor in strainatate, dupa divort sflorin_1316 sflorin_1316 As vrea sa calatoresc in strainatate cu copilul meu minor. Dupa divortul din 2008, copilul mi-a fost incrediintat mie. Celalalt parinte nu l-a vizitatat ... (vezi toată discuția)