avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Expirare suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Expirare suspendare permis

Bună ziua. Mi-a fost suspendat permisul pe data de 28.09 cu o dovada de 15 zile pana la data de 13.10. Când pot merge dupa permis pe 13.11 sau 14.11?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:42, 15 Noiembrie 2018
Vi s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Vi s-a retinut permisul de conducere si vi s-a eliberat o dovada cu drept de conducere pe 15 zile.. In interiorul celor 15 zile puteti conduce pe baza dovezii. Perioada de suspendare incepe din ziua urmatoare datei expirarii valabilitatii dovezii. Dupa expirarea perioadei de suspendare (nu ati specificat peroada de suspendare) va puteti prezenta la politie pentru recuperarea permisului de conducere.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada! silviu_silvinho silviu_silvinho Buna ziua! Vineri am avut parte de o nefericita intamplare. Am avut o mica tamponare in urma careia mi s-a ridicat permisul de conducere pe termen de 2 luni. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 90 de zile - reducerea perioadei grigorenarcis grigorenarcis mi-a fost suspendat azi permisu pt 90 zile pt viteza in localitate,dar politistu mi-a zis ca pot da un examen sa o reduca la 30,avand in vedere ca peste 1 sap ... (vezi toată discuția)