avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere actualizare balanta
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere actualizare balanta

Buna seara, am avut pana azi o poprire pe salariu. Dupa primirea fluturasului am discutat cu executorul care mi-a spus ca mai e o diferenta de 152,19 lei calculata in 2016. Am platit cu chitanta la biroul acestuia, desi nu am fost instiintant nici eu nici angajatorul meu in 2016. In timp ce eram in birou la executor, ii apare pe mail o "cerere actualizare balanta" din 12.11.2018?!?! in suma de 8583,87 +cheltuieli de executare de la eos ksi. Culmea e ca nici ei nu stiu sa-mi explice de unde vine suma asta. Ce pot sa fac? Eu mi-am platit toata datoria.
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
Bogdan7810, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:04, 14 Noiembrie 2018
Cotnestatie la executare silita in termen de 15 zile de cand v-a adus la cunostinta executorul de noul debit.

Inainte de aceasta contestatie trebuie vazut exact de unde provine suma. Probabil provine din dobanzi si penalitati.
Multumesc pt. atentie si pt. timpul acordat. Azi s-a rezolvat situatia, a fost o "greseala". Am fost sunat de executor si de eos ksi sa mi se spuna ca datoria a incetat. Asta dupa ce am sunat la ANPC si mi-au promis ca se intereseaza.
Sa va dea un document in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili ... Flovyo Flovyo Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili sa-mi raspundeti. Am luat un cretit in 2012 pe care nu l-am putut plati la timp si in 2015 ... (vezi toată discuția)
Card credit claudiu20092 claudiu20092 Am un card de credit la BCR si nu am mai paltit suma minima de plata de 5 luni, Acuma m-am angajat din nou Am primit hartie de la firma de recuperare EOS ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)