avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mutare contor electricitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mutare contor electricitate

Salut!am si eu o intrebare pentru cei care cunosc cat ma costa sa mut un contor de pe casa veche pe cea noua sau tot pe cea veche dar cert este ca trebuie mutat cat mar costa un pret aproximativ.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:25, 13 Noiembrie 2018
Buna seara,
Mergeti la furnizorul de electricitate si intrebati.
Contorul se va amplasa pe un stalp aproape de casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea contorului de pe casa veche pe cea nou construita dome dome Am si eu o intrebare.Are cineva idee cat costa sa muti contorul de pe casa veche pe cea nou construita?(din casa veche a mai ramas doar o camera, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de curand am achizitionat o casa care se afla pe o ... K-tlyn K-tlyn Buna ziua, De curand am achizitionat o casa care se afla pe o strada de tip fundac. Aceasta strada este proprietate privata, fiecare vecin avand cota ... (vezi toată discuția)
Furt energie : am o locuinta propietate personala unde au locuit ... vacanta2007 vacanta2007 Furt energie : Am o locuinta propietate personala unde au locuit parinti mei, eu mergand acolo doar ocazional. Eu am chemat reprezentantii furnizorului de ... (vezi toată discuția)