avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie rectificativa pensii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie rectificativa pensii

salutare. daca am de depus o declaratie rectificativa la pensii, in ea trec doar pe salariatul care se modifica sau ii trec din nou pe toti salariatii?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 18:18, 21 Noiembrie 2009
Domnul Vioreld intreba insistent daca toti apar in rectificativa sau cel/cei cu modificarea.. si raspunsul l.a gasit singur :) bravo! Am si eu o intrebare legat de subiect: rectificarea la scoaterea angajatului din declaratie (concediu fara salar sau decizie) cum se face? Cu salar de baza 0 nu pot sa salvez recitficativa iar cu stergerea angajatului nu pot sa bifez rectificativa. Help :D
Apar numai cei aupra carora intervin corectii,fie M,fie A,fie S.

Mergeti la persoana respectiva,bifati rectificativa ,la Tip rectificare treceti S,lasati celelalte informatii asa cum sunt si salvati.

Apoi mergeti in a1.2 si verificati daca s-au micsorat sumele.
In lista nominala apare decat persoana respectiva cu S de la stergere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie rectificativa cas Dana Salomia Dana Salomia Trebuie sa fac declaratie rectificativa pentru o persoana care este pensionara si lucreaya cu jumatate de norma. Eu nu am trecut-o corect. Cand fac ... (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa somaj loredana prahoveanu loredana prahoveanu As dori sa stiu cum se face rectificarea declaratiei pentru somaj (noiembrie 2009), deoarece am un angajat pe care am omis sa-l declar. Am incercat mai multe ... (vezi toată discuția)
Nzsst la declaratia de somaj pt timp de munca partial flori9 flori9 La declaratia de somaj, in conditii de somaj tehnic am urmatoarea situatie: o persoana cu timp partial de munca de 2h/zi, timp normal de lucru 8h. In ... (vezi toată discuția)