avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contoare inteligente de apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contoare inteligente de apa

Daca o firma particulara autorizata de apa Nova vine intr un bloc si monteaza apometre cu citire radio, firma trimite la administratie facturi precum la gaze si lumina?Firma care a montat apometrele raspunde de plata fiecarui apartament a apei?Sau firma trimite niste hartii cu citirea prin radio si administratia o introduce la fiecare apartament in tabelul de intretinere? Cu citirea asta inteligenta se poate rezolva neplata intretinerilor de catre unii locatari?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:59, 18 Noiembrie 2018
Deja afirmati altceva, ca se schimba si traseele de apa. Montarea unui contor cu transmisie radio nu este conditionata de asa ceva. Se pot monta in locul fostelor apometre. Plata (si contractul) nu se poate face catre firma montatoare , ci doar la furnizorur de apa - Apa Nova.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator cu practici abuzive sevastia sevastia În urma refuzului de a-mi introduce-n apartament surse suplimentare de radiaţii electromagnetice, prin apometrele cu unde radio impuse de asociaţie fără a ... (vezi toată discuția)
Contract de furnizare a apei la bloc individual sosobi sosobi Buna ziua.Locuiesc intr-un apartament la bloc si impreuna cu ceilalti locatari ai blocului am vrea sa incheiem contracte individuale pentru furnizarea apei ... (vezi toată discuția)
Refuz montare apometre cu citire radio Kopela Kopela Buna seara ! In blocul unde locuiesc s-a hotărât în AG înlocuirea tuturor apometrelor vechi cu apometre noi cu citire radio. Din tot ce am citit aici pe ... (vezi toată discuția)