avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident de munca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident de munca

Buna. In luna iulie am suferit un accident de munca in care nu sunt vinovata. Am actionat firma in instanta la care am cerut daune morale. Firma noastra are un sindicat. Acest sindicat a facut tuturor angajatilor o polita de asigurare 24/24. Saptamana trecuta am primit de la asigurator cererea tip si declaratia pentru a primii banii de pe asigurare. Problema mea care este: in cererea de despagubire este un pasaj care zice" declar ca nu am solicitat si nici nu am primit despagubiri/compesatii banesti de la un alt asigurator sau de la terte persoane" si in declaratie alt fragment" nu mai am nici o pretentie sau drept in legatura cu paguba respectiva". Intrebarea mea este daca semnez aceste hartii exista pisibilitatea ca angajatorul sa le " arunce " in fata instantei si eu sa pierd procesul? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 21:09, 13 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Trebuie sa va cuantificati prejudiciul. Daca societatea de asigurare va achita o parte, puteti sa solicitati diferenta angajatorului (prin instanta).

Formularul asiguratorului este unul tip. Ar trebui sa nu fiti de acord cu acele clauze si sa comunicati asiguratorului intentia de a va indrepta catre angajator pentru plata diferentei pentru prejudiciului creat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident, despagubiri ulterioare? 25072007 25072007 Buna, din pacate ma framanta o problema. un membru al familiei mele a fost autorul (conform politiei) a unui accident rutier soldat cu decesul ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu patrimonial cauzat de angajat la stat catre un tert cristinacarina cristinacarina Care sunt modalitatile prin care o instituie publica raspunde pentru prejudiciul produs unui tert de catre prepusii sai sau de catre angajati,atunci cand ... (vezi toată discuția)
Se plateste taxa judiciara de timbru si timbru judiciar intr-un proces penal pe latura civila? outlander outlander Buna ziua As dori sa va intreb daca se plateste taxa judiciara de timbru si timbru judiciar intr-un proces penal pe latura civila? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)