avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Vibratie compresor vecini
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Vibratie compresor vecini

Buna ziua,

Situatia este urmatoarea: exact sub apartamentul meu este o alimentara care are montat pe perete, exact sub dormitorul meu, o unitate de racire (inclusiv compresor) pentru vitrinele frigorifice ale magazinului. Acest compresor produce zgomote si vibratii care deranjeaza.

Spuneti-mi va rog cum sa procedez pentru a rezolva aceasta problema. Vorba buna cu proprietarul se pare ca nu a dat rezultate.

Multumesc anticipat,

Daniel
Cel mai recent răspuns: Daniel CT , utilizator 14:28, 25 Martie 2019
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomotul unui agregat frigorific montat pe zidul blocului plutonia plutonia Problema este urmatoarea: La parterul blocului in care locuiesc exista un spatiu comercial cu destinatie vanzare produse alimentare. Acest spatiu are montat ... (vezi toată discuția)
Rugaminte virgilciobanu virgilciobanu Am o gradina in granita cu mine un vecin are casa ,si a montat agregatul de aer conditionat pe peretele spre grafina mea ,lucru care ma deranjeaza datorita ... (vezi toată discuția)
Expertiza fonica in interiorul unei case la curte. cdragoman cdragoman Detin un atelier de broderie industriala, care este pe hotar cu vecina din stanga. Aceasta se plange ca nu mai poate trai din cauza zgomotului si vibratiilor ... (vezi toată discuția)