avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Sotia tocmai a ramas gravida si vreau sa stiu daca eu, avand un job full time pot acum sa ma mai angajez part time in alta parte 2 ore pe zi sa zic pentru a beneficia eu, tatal de indemnizatie Crestere Copil, iar indemnizatia sa fie calculata din cele 2 venituri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 11:56, 15 Noiembrie 2018
da sigur.puteti avea cate contracte doriti.legea nu interzice acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului Elis91 Elis91 Buna seara, sunt o graviduta care urmeaza sa nasca in a doua jumatate a lunii iunie 2019 si ma aflu intr-o situatie nu prea placuta, mentionez ca in momentul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! dacă obțin venituri dintr-un contract de muncă ... Manuela123456abc Manuela123456abc Bună ziua ! Dacă obțin venituri dintr-un contract de muncă full time de peste 12 luni și unul part-time de mai puțin de 12 luni, se iau în calcul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Am o prietena care pe data de 1 oct s-a angajat cu 8 ore. In noiembrie s-a angajat si in alta parte dar cu 4 ore. Din ianuarie a fost timp de 10 ... (vezi toată discuția)