avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data angajare

Buna ziua
O persoana se considera angajata din momentul depunerii revisalului chiar daca inca nu a semnat contractul de munca?
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 15 Noiembrie 2018
se considera angajata in momentul semnarii CIM . In Cim se specifica data de inceput a activitatii.
Se considera angajata de la data inceperii activitatii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale ionutz27 ionutz27 Buna ziua. Sunt in preaviz de 15 zile conform contractului individual de munca semnat cu angajatorul. Pe langa acest contract de munca am mai semnat si un ... (vezi toată discuția)
Cim nesemnat dar inregistrat in revisal mihneaandrei mihneaandrei Acum cateva luni urma sa incep munca la un angajator, insa nu mi-a trimis contractul decat in ziua inceperii activitatii, iar la parcurgerea contractului nu am ... (vezi toată discuția)
Data semnarii fisei de post Juvenalia Juvenalia fisa postului pt angajatii mei are o data anterioara datei de transmitere in Revisal (respectiv 01.06.2013) in cazul unui CIM transmis in Revisal in 02.06.2013 ... (vezi toată discuția)