avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde aflu daca mai am carnet sau nu?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde aflu daca mai am carnet sau nu?

Acum doi ani am avut un accident auto in care victima a suferit rani. Mentionez ca aceasta se afla pe trecerea de pietoni, iar mai apoi am parasit locul accidentului. Ulterior am fost pus sa suflu in fiola cu rezultat 0. Avand permisul suspendat la vremea respectiva, circulam cu dovada valabila primita de la politistul ce mi-a retras permisul propriu-zis pentru o trecere pe rosu. Vatamarea din culpa s-a clasat, iar pentru parasire am primit o sentinta cu suspendare.
Intrebarea este ce s-a intamplat cu permisul meu? Este inca suspendat, anulat, sau....?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:24, 15 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Mergeti la politia rutiera care l-a eliberat si intrebati.
Ne avand sentinta in fata e greu sa va raspundem.
Politia rutiera va poate lamuri.
Daca ati primit o sentinta de condamnare cu suspendare permisul de conducere a fost anulat. Puteti da examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se face impacarea partilor dintr un accident, mi se da permisul inapoi si se renunta la tot? utilizator1782 utilizator1782 Buna ziua. Acum cateva luni am dat peste un pieton pe trecerea de pietoni. Nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, a avut dureri doar cateva minute de la ... (vezi toată discuția)
Lovire ușoară pieton pe trecere. ce sancțiuni se pot aplica pentru că nu a fost anunțat accidentul la poliție? doczilinda doczilinda Pe trecere de pieton tata a lovit a fata de aproximativ 15 ani. Fata a cazut, dar nu s-a lovit pe cap si nu era forte grav, tutusi i s-a oferit sa o duca la ... (vezi toată discuția)
Minor atins de oglindă în timp ce mergea pe carosabil, permis reținut din cauza neanunțării incidentului și a unui pahar de vin băut ulterior, acasă. e normal ce mi s-a întâmplat? iony0 iony0 Mergeam normal pe carosabil iar in fata era un grup de trei elevi care mergeau paralel pe partea carosabila, am claxonat si nu s-a ferit nici unu m-am incadrat ... (vezi toată discuția)