avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea dubla
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea dubla

Bună ziua,
Dacă muncesc în străinătate și plătesc impozite aici și primesc scrisoare de la Anaf prin care-mi zic ca am realizat venituri în străinătate și ca trebuie sa completez declarația unica privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale... Ce este de făcut? Este posibil să-mi ceara sa plătesc impozit în România dacă deja venitul meu este impozitat aici?
Cel mai recent răspuns: Monica811 , utilizator 20:40, 16 Noiembrie 2018
Trebuie sa duceti si acte doveditoare prin care sa le aratati ca pentru acest venit platiti deja impozit. Ei nu au de unde sa stie
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica 2023 Polaroid Polaroid Buna ziua si imi cer scuze de deranj ! In cazul in care in anul 2022 am inregistrat doar piederi fiscale, fara venituri, mai este obligatoriu sa completez ... (vezi toată discuția)
De ce mai e nevoie de impozit pe venitul global? laurentiu bogdan laurentiu bogdan Daca acum cota de impozitare e unica, de ce mai trebuie calculat venitul global? Si de ce mai trebuie completate declaratii de venit? Nu se poate retine ... (vezi toată discuția)
Completarea declarației unice pentru anii din urma alexgab2150 alexgab2150 Buna ziua , m-am trezit cu un plic de la Anaf precum ca figurez cu sume incasate cu titlu de ramburs in perioada 2017-2021 si trebuie sa completez declaratia ... (vezi toată discuția)