avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inchiriere uscatorie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inchiriere uscatorie bloc

Buna ziua! Ma puteti ajuta intr-o problema sau daca aveti idee despre ceea ce vreau sa va intreb.
Sunt reprezentantul proprietarilor unei scari.Vrem sa inchiriem uscatoria in baza unui contract de inchiriere.Noi trebuie sa platim impozit pentru banii care-i da chiriasul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: giagi , utilizator 14:52, 18 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@CipM
Avand in vedere precedentele nu doresc sa intru in polemici cu dv
Am avut situatie identica,in care proprietarii unui imobil de locuit in comun neconstituiti in asociatie de proprietari au dorit sa inchirieze partea comuna =podul
Atat primaria cat si administratia fiscala au comunicat ca nu pot inchiria decat in cazul in care exista hotarare judecatoreasca definitiva
Cum nici primaria nici ANAF nu sunt legiuitori in astfel de probleme, sigur au dat un temei legal. Sa vedem copii ale adreselor si ale raspunsurilor ca sa discutam pe hartii, nu pe interpretarea dvs.
Nu este vorba despre interpretare
Fiind vorba despre parte comuna imobil de locuit in comun ,daca nu exista infiintata asociatie de proprietari opereaza dispoztiile codului civil privitor la partea comuna- unde nu opereaza interpretarea
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este articolul din codul civil care interzice acestor proprietari sa-si inchirieze o bucata din proprietatea comuna?
Nu stiu daca acest indiciu ne ajuta cu ceva.Acum 18 ani s-a obținut de la primărie avizul pentru schimbarea destinației din uscătorie in spațiu comercial .

CipM a scris:

Care este articolul din codul civil care interzice acestor proprietari sa-si inchirieze o bucata din proprietatea comuna?

btonut D

Alte discuții în legătură

Inchiriere uscatorie giagi giagi Buna ziua! Ma puteti ajuta intr-o problema sau daca aveti idee despre ceea ce vreau sa va intreb. Sunt reprezentantul proprietarilor unei scari,\"șef de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt interesat sa cumpar uscatoria blocului cu care ... Sorin880 Sorin880 Buna ziua, Sunt interesat sa cumpar uscatoria blocului cu care am 2 pereti comuni. Unde ar trebui sa ma duc pentru a incepe demersul si daca un avocat se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii pe scara, nu este asociatie de proprietari Cristina7979 Cristina7979 Am cumparat anul trecut un apartament. Nu exista asociatie de proprietari, toti vecinii de pe scara s-au retras din asociatia de proprietari cu ani in urma, ... (vezi toată discuția)