Sunt angajat la o firma de 1 luna si cateva zile, am fost la medicul meu de familie in urma cu 1 zi si am aflat ca nu sunt asigurat. La angajare am semnat un contract si am primit doar 2 copii de la angajator, doar care sunt atributiile mele si ce post am, alte foi cu informatii despre salariu si ce drepturi am nu am primit. Am primit salariul si nu mi s a dat sa semnez un stat de plata. As vrea sa stiu cum pot afla daca sunt cu adevarat angajat sau nu. Programul este de opt ore, dar din cauza unor probleme, muncim si cate 4 ore suplimentare (12), si acum vor sa muncim 7 zile din 7, normal cu ideea ca orele suplimentare sa fie platite si duminica sa fie platita dubla. Acum nu stiu daca e adevarat sau nu, si as vrea sa aflu daca doar trb sa astept sau pana acum ar fi trebuit sa fiu deja asigurat, pentru a avea o siguranta ca voi fi platit corect pentru orele suplimentare si zilele de lucru
In primul rand ar fi trebui sa aveti un contract de munca in original la dumneavoastra semnat de ambele parti.In al doilea rand in locul dvs as face o solicitare scrisa catre angajator prin care solicit acest lucru precum si o copie din extrasul Revisal sai eventual o adeverinta de vechime. Si as merge si la ITM unde as solicita o adeverinta din partea acestora pentru a afla daca apar sa nu cu contract de munca.
Pana pe 25 .11.2018 , angajatorul are obligatia sa depuna declaratia D112.
In cazul dvs, sunt aplicabile prevederile de mai jos :
Ordinul 581/2014
art.12
(1) Dovada calității de asigurat se realizează prin modalitatea electronică de verificare a calității de asigurat în sistemul de asigurări sociale de sănătate, iar în situația în care, în urma interogării, persoana nu apare în aplicația menționată la art. 11 alin. (1),se realizează printr-un document justificativ - adeverință, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 1 care face parte integrantă din prezentele norme metodologice, eliberată de casa de asigurări de sănătate în a cărei evidență se află persoana, potrivit fiecărei categorii de persoane, pe baza următoarelor documente:
.....
q) pentru persoanele asigurate care realizează venituri din salarii sau a celor asimilate acestora, care sunt supuse impozitului pe venit, așa cum sunt definite în Codul fiscal: actul de identitate valabil la data solicitării și adeverința de salariat eliberată de angajator, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 2 care face parte integrantă din prezentele norme metodologice;
...