avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatori

Buna seara,
În anul 2013 ,luna august,creanta dintr-un ctr de credit a fost vanduta catre o firma de recuperare fara sa fiu instintata.Am plătit rate partiale si in luna august si septembrie.In luna octombrie am început să primesc telefoane de la firma de recuperare.in noiembrie am primit o adresa in care se solicita suma x.Eu am comunicat ca am plătit cele 2 rate iar respectivi au spus că se scad la final.dupa 5 ani am ajuns cu platile la final si ei vor si acele două rate in valoare totala de 1700 lei.Ma suna si-mi vorbesc agresiv.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:19, 17 Noiembrie 2018
mergeti la un av pt a analiza actele avute este greu sa primiti un raspuns fara a studia actele dvs.Puteti sa nu platiti nimic si sa asteptati sa incerce sa va execute su atunci sa formulati contestatie,variante sunt dar depind de situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am și eu o problema cu o firma de recuperare.in august ... Alexandrasurghie Alexandrasurghie Buna ziua.am și eu o problema cu o firma de recuperare.in August 2016 am faxut un împrumut la firma telecredit.care din câte imi aduc aminte l-am achitat.nu ... (vezi toată discuția)
Concediere muschetarul muschetarul buna ziua,as dori sa va intreb si eu ceva,sunt in o situatie pe care nu as dori o la nimeni,in data de 1 august restaurantul la care lucrez sa inchis pentru ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriere a unei creante Valaur Valaur Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: - am avut un card de credit la o banca - am atins limita de extragere de pe card - am facut plati partiale pana ... (vezi toată discuția)