avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantum indemnizatie transfer crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantum indemnizatie transfer crestere copil

Buna ziua,
Sotia mea este in prezent in CCC incepand cu feb 2018, pentru 2 ani.
Incepand de la 01 ianuarie 2019 contractul meu de munca inceteaza, motiv pentru care vrem sa transferam ccc de la mama la tata.
Intrebarea este: cuantumul indemnizatiei primite de mine va fi media de venit pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului (feb 2017-2018) sau a ultimelor 12 luni anterioare depunerii cererii de transfer? Respectiv ian-dec 2018
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 18 Noiembrie 2018
Cuantumul indemnizatiei primite va fi de 85% din media veniturile nete realizate pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizație creștere copil IoanaBicu IoanaBicu Buna ziua. Martie 2017 - februarie 2019 este perioada eligibila pentru CCC deoarece nasc in Februarie 2019. Nelamurirea mea este dacă beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Lamiita Lamiita Bună ziua, va rog sa mă lamuriti într. O problema :nora mea și. A dat demisia în 13 iulie 2018 , a rămas însărcinată și va naște în aprile 2019 . ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează​ ccc? Maria cc. Maria cc. Cum se calculează CCC? Pe ultimele 12 luni de când​? Adică dacă îmi depun dosarul în noiembrie 2018, se cacluleaza 12 luni,adică din noiembrie 2017? ... (vezi toată discuția)