avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament

Buna ziua,

Intentionez sa achizitionez un apartament si pana acum am discutat doar cu fiul proprietarului, acesta din urma fiind la o varsta mai inaintata. Contul bancar in care se va face transferul trebuie sa fie pe numele proprietarului? Pot exista probleme daca se face transferul intr.un cont ce apartine fiului acestuia?

Multumesc anticipat pentru raspuns,
Gabriela
Cel mai recent răspuns: Gabriela2110 , utilizator 14:47, 18 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Daca proprietarul declara la notar ca totul este OK cand banii sunt transferati in contul fiului sau nu aveti probleme.
Oricum notarul nu elibereaza contractul pana nu da OK-iul PROPRIETARUL si, eventual, o declaratie pe proprie raspundere.
Ca sa nu va complicati cel mai bine ar fi achitați în contul proprietarului.
Va multumesc din suflet pentru raspuns.

O duminica frumoasa!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca proprietarul declara la notar ca totul este OK cand banii sunt transferati in contul fiului sau nu aveti probleme.
Oricum notarul nu elibereaza contractul pana nu da OK-iul PROPRIETARUL si, eventual, o declaratie pe proprie raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virament vânzare cumpărare in alt cont decat proprietar Pilifica Pilifica Buna ziua, Vreau să vând apartamentul si sa fac transferul banilor direct in contul băiatului meu. Eu si sotia suntem proprietari si am vrea sa le facem un ... (vezi toată discuția)
Taxe transfer bani urmasi in caz de deces parinte SorinGeo SorinGeo Buna ziua, In cazul decesul parintelui, pentru transferul bancar al banilor in contul personal al acestuia in cel al copiilor mostenitori se percep taxe ( ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind salariul BadoiAndreea BadoiAndreea Buna ziua! Am reusit sa ma angajez insa in urma unei discutii foarte rapide la telefon cu angajatorul meu am inteles ca trebuie sa scriu o declaratie pe ... (vezi toată discuția)