avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Primesc pensia de întreținere prin mandat poștal. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Primesc pensia de întreținere prin mandat poștal. Ce trebuie să fac ca să vină în cont?

Am divortat in 2010 pensia alimentara vine prin mandat postal ce trebuie sa fac sa vina in cont bancar?
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:36, 18 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Sa discutati cu fostul sot sa o puna in cont.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde in ce situatia va aflati, fiindca nu ati dat niciun fel de amanunte:
- daca angajatorul debitorului ( al sotul dvs) este cel care va expediaza pensia prin mandat postal, solicitati printr-o cerere la serviciul personal si indicati contul in care doriti sa va vireze pensia de intretinere,
- daca fostul sot va trimite direct pensia prin mandat postal, depinde in ce relatie ca aflati cu el, adica daca nu discutati ii trimiteti solicitarea dvs. in scris cu confirmare de primire si indicati contul in care sa vireze banii, iar daca sunteti intr-o relatie normala in care se poate discuta , atunci evident purtati o discutie in acest sens si indicati contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu copil minor cristitomy cristitomy Sotia vrea sa divortam la notar.Nu vreau dar asta este.I-am propus sa mergem ca platesc eu notarul si a zis ca nu vrea,ca m-a va chema cand va avea bani ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ionescu-bebe ionescu-bebe Buna seara! In urma procesului de divort, trebuie sa platesc o pensie alimentara pentru cei doi minori rezultati in urma fostei casatorii. Din anumite motive, ... (vezi toată discuția)