avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu compensatoriu / cesiune drepturi de autor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu compensatoriu / cesiune drepturi de autor

Va spun foarte pe scurt istoria: compania la care lucram mi-a spus ca vrea sa ne despartim si mi-a oferit un salariu compensatoriu. Am o hartie semnata si stampilata de catre ei care atesta ca voi primi acei bani la o data ferma. Apoi m-au rugat sa semnam un contract de cesiune de drepturi de autor pentru valoarea salariului compensatoriu ca sa plateasca taxe mai mici. Acest contract este doar semnat de catre vizat / semnat de catre departamentul financiar, fara a avea stampila firmei.
Ei au depasit termenul fixat cu 2 saptamani si acum spun ca voi primi banii in ianuarie pentru ca momentan nu au bani.

Eu nu-i mai cred si nici nu stiu cum sa procedez. Nici la telefoane si mesaje pe e-mail nu mai raspund.

Va rog, cateva sugestii / saturi.

Multumesc,
Alex
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:11, 15 Noiembrie 2009
Chiar daca nu aveati acea promisiune ferma a angajatorului sa primiti un salariu compensatoriu, tot l-ati fi primit in cazul in care v-ati pierdut locul de munca datorita "dificultatilor economice" ale acestuia.
Puteti sa il actionati in judecata pentru recuperarea acelei sume si, eventual, a altor drepturi neacordate la incetarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez ? AlexM101 AlexM101 Va spun foarte pe scurt istoria: compania la care lucram mi-a spus ca vrea sa ne despartim si mi-a oferit un salariu compensatoriu. Am o hartie semnata si ... (vezi toată discuția)
Cum sa actionez ? AlexM101 AlexM101 Va spun foarte pe scurt istoria: compania la care lucram mi-a spus ca vrea sa ne despartim si mi-a oferit un salariu compensatoriu. Am o hartie semnata si ... (vezi toată discuția)
Termen plangere penala pt. inselaciune Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Am imprumutat niste bani cuiva acum un an. Promisiunea, fixata si in scris, a fost ca imi returneaza banii dupa o luna. Nefixat in scris insa ... (vezi toată discuția)