avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum sa procedez ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum sa procedez ?

Va spun foarte pe scurt istoria: compania la care lucram mi-a spus ca vrea sa ne despartim si mi-a oferit un salariu compensatoriu. Am o hartie semnata si stampilata de catre ei care atesta ca voi primi acei bani la o data ferma. Apoi m-au rugat sa semnam un contract de cesiune de drepturi de autor pentru valoarea salariului compensatoriu ca sa plateasca taxe mai mici. Acest contract este doar semnat de catre vizat / semnat de catre departamentul financiar, fara a avea stampila firmei.
Ei au depasit termenul fixat cu 2 saptamani si acum spun ca voi primi banii in ianuarie pentru ca momentan nu au bani.

Eu nu-i mai cred si nici nu stiu cum sa procedez. Nici la telefoane si mesaje pe e-mail nu mai raspund.

Va rog, cateva sugestii / saturi.

Multumesc,
Alex
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:18, 13 Noiembrie 2009
Cu ce art din Codul Muncii s-a desfacut CIM?

Contractul de cesiune e semnat de dvs,ce termen pentru plata prevede?
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie vazut cazul concret sa vi se dea o solutie...ideal era sa nu semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu / cesiune drepturi de autor AlexM101 AlexM101 Va spun foarte pe scurt istoria: compania la care lucram mi-a spus ca vrea sa ne despartim si mi-a oferit un salariu compensatoriu. Am o hartie semnata si ... (vezi toată discuția)
Cum sa actionez ? AlexM101 AlexM101 Va spun foarte pe scurt istoria: compania la care lucram mi-a spus ca vrea sa ne despartim si mi-a oferit un salariu compensatoriu. Am o hartie semnata si ... (vezi toată discuția)
Somatii de la o societate de recuperari creante rrazvan rrazvan Buna ziua,vreau sa incep spunandu-va ca am 13 ani.Parintii/buncii mei nu se pricep cu Internatul si in general cu ce tine de It.Le-am promis unor rude,ca-i voi ... (vezi toată discuția)