avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii

Bună ziua am avut o firma cu soția mea, și am ramas in urma cu plata și am datorii la anaf, eu nu m ai am aceasta firma dar nu am dat-o în faliment pentru ca nu mai am toate actele. Întrebarea mea este anaful are treaba cu bunurile noastre.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:25, 19 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, daca este cazul pot fi executate si bunurile proprii pentru acoperirea acelor datorii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă datoriile exced sumei de 40.000 lei aveți obligația legală de a solicita deschiderea procedurii de insolvență.
În acest caz, răspunderea dvs va fi antrenată doar în caz de admitere a unei eventuale acțiuni fondate pe art 169 din legea 85/2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare /faliment /dizolvare unemigrant unemigrant Buna ziua ! Am sa incerc sa fiu scurt si la obiect : -in 2008 am deschis o firma impreuna cu 2 asociati - in 2009 am lasat firma si am plecat din tara, ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii DanieleLuca DanieleLuca DETIN O FIRMA CU DATORII LA FURNIZORI SI SPATIUL UNDE AM FOST CHIRIAS DAR FARA DATORII LA STAT.CE URMEAZA?POT FI AFECTAT CA SI PERSOANA FIZICA? (vezi toată discuția)
Radiere = faliment ?? ana_frincu ana_frincu Buna ziua, Doresc sa stiu daca starea unei societati \\"DIZOLVARE CU LICHIDARE (RADIERE)\\" este acelasi lucru cu \\"FALIMENT\\". Multumesc anticipat!! (vezi toată discuția)