avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurari sociale la somer fara indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurari sociale la somer fara indemnizatie

Un somer fara indemnizatie,inscris, la AJOFM , are asigurarile de sanatate platite?
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ana56 , utilizator 19:59, 19 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pers peste 45 ani teodorab teodorab Buna ziua, Se zvonea o data cum ca ar fi o lege ca daca angajezi persoane peste 45 de ani, somere iti da statul 3000 Ron, cu conditia sa aiba contract pe 2 ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la un curs de reconversie inceput prin intermediul ajofm VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Va rog am o nelamurire si astept un raspuns cu toata seriozitatea la urmatoarea problema : Am fost somera ( ultima viza a fost in luna decembrie 2010), din ... (vezi toată discuția)
Asigurat sanatate diana45 diana45 Buna seara, Ultimul an am fost plecata din tara, iar de cand m-am intors sunt in evidenta AJOFM. Acum nu figurez la casa de sanatate ca asigurat. Am o ... (vezi toată discuția)