avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda ratb
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda ratb

am fost amendata pe nedrept de ratb,eu locuiesc in Targoviste, unde pot depune contestatie la Judecatoria Targoviste sau in Bucuresti sectorul respectiv unde s-ar fi produs presupusa infractiune?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Eugenia Serban , Avocat 13:23, 20 Noiembrie 2018
Este competenta instanta in circumscriptia careia s-a savarsit fapta, respectiv Judecatoria Sectorului unde ati fost amendat. Se va face Plangere impotriva Procesului verbal de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta pentru contestare retinere permis nest nest Buna ziua, Care este instanta completenta unde se depune plangerea impotriva retinerii permisului auto in Bucuresti pentru o presupusa contraventie? Este ... (vezi toată discuția)
Amenda pe mijloc de transport in comun yolo123 yolo123 Buna ziua! Am primit astazi o amenda ratb in 668, pe amenda scrie valoarea de 150 lei, pe langa faptul ca m-am uitat pe site la ratb unde scrie 50 de lei ... (vezi toată discuția)
Pentru contestarea amenzii date de dsp ilfov, carei judecatorii ... ioanao7 ioanao7 Pentru contestarea amenzii date de Dsp Ilfov, carei judecatorii te adresezi? (vezi toată discuția)