avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren

Buna seara, Am cumparat(CVC) casa + teren: 800mp conform acte proprietate/786mp conform masuratori cadastrale. Provenienta: 1 prop/titlu proprietate, 2 prop/ CVC. Eu am cumparat de la al 2 lea prop. Pe titlu apar clar 800mp(acum l-am obtinut) , pe CVCa apar 800/786. Cum pot recupera cei 14mp? Obs: vecinii s-au certat si au mutat gardul cu ceva timp in urma, prin forta, fara acte@de aici lipsa celor 14mp. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut20182018 , utilizator 19:06, 21 Noiembrie 2018
Puteti face o actiune granituire/revendicare in contradictoriu cu vecinul respectiv.Ar fi bine sa discutati inainte cu un expert topo pt a fi sigur de unde provine diferenta
Asa am sa fac, multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea proprietatii intre vecini. AniBunicelu AniBunicelu La cumpararea unui teren intravilan, s-a descoperit ca un vecin a mutat abuziv gardul, luand 250mp din suprafata totala care apare in cadastrul terenului si ... (vezi toată discuția)
Actiune de graniturire si revendicare Bundy Bundy Buna ziua, Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un model de cerere de chemare in judecata pentru granituire (revendicare). Vreau sa ma reprezint ... (vezi toată discuția)
Mutare gard si inscriere carte funciara Mircea Razvan Mircea Razvan Tatal meu veteran de razboi impreuna cu mama mea au achizitionat un teren de 500m.p. in 1957 la Busteni.La acea data nu erau consemnate laturile ci numai ... (vezi toată discuția)