avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea vânzării drepturilor succesorale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea vânzării drepturilor succesorale

Buna ziua! Se poate anula vânzarea drepturilor succesorale in cazul in care moștenitorul se răzgândește.Este vb despre un teren cu mai mulți moștenitorii și o parte din ei au vândut aceste drepturi succesorale Menționez faptul ca au fost păcălite oferindu-le o suma foarte mică raportata la valoarea terenului.Mentionez faptul ca succesiunea nu S-a finalizat iar cumpărătorul deja a demarat lucrările de construcție având și autorizație de construire cf panoului situat pe teren
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:36, 21 Noiembrie 2018
Nu. Vânzările nu se anulează daca părțile se razgandesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie de a construi marfan marfan Buna ziua, Am o ruda care s-a apucat sa traga apa si sa faca toate pregatirile pe un teren pe care suntem mai multi mostenitori. Avem certificatele, terenul ... (vezi toată discuția)
Proprietate teren ralu192000 ralu192000 Buna ziua, eu am o problema cam incalcita. Bunicii sotului meu au avut 7 copii (2 baieti, 5 fete), carora le-au lasat mai multe terenuri, \\\"la comun\\\". ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să achiziționez un imobil (case înșiruite), ... ZZetu ZZetu Bună ziua, Doresc să achiziționez un imobil(case înșiruite), imobilul este deja finalizat există PV de recepție și intabularea este finalizată ... (vezi toată discuția)