avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare???

cum se explica ,,admiterea apelului,, reclamatului dintr-un proces de divort=sot....cel care depune apelul ca urmare a primei sentinte de divort cu care acesta=sotul nu este de acord???? se va reincepe judecarea dosarului sau i se va da sentinta favorabila integral sau partial dupa cum a facut el apelul???multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CI Ioana Butan , Avocat 17:21, 13 Noiembrie 2009
Eu sincer nu am inteles ce ati scris. Cine a formulat apel? Reclamantul? De ce? Nu i-a convenit solutia data de instanta si care ar fi aceasta solutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare pentru motive de ordine publica CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN Buna ziua! As dori sa va supun atentie o speta cei drept un pic cam dificila din punctul meu de vedere si va rog daca se poate o parere. Am avut un dosar pe ... (vezi toată discuția)
Prescripție acțiune în raspundere civila delictuala andreeaandreea andreeaandreea Buna. As avea o intrebare! Mama mea in 13.08.2010 a suferit un accident de mașină,vinovatul de producerii accidentului fiind celălat sofer,mama fiind ... (vezi toată discuția)
Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)