avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... INCADRARE CA PERSOANA CU HANDICAP (DIZABILITATE)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

INCADRARE CA PERSOANA CU HANDICAP (DIZABILITATE)

BUNA ZIUA, AM O BOALA RARA -BLEFAROSPASM SI DISTONIE CERVICOTORACALA ,DIN CAUZA ,,,MORTII””””MUSCHILOR PLEOAPELOR AM AJUNS LA ORBIRE FUNCTIONALA ,AM F. INCADRATA LA NEVAZATORI ,2015-2017 -1IULIE REVIZUIRE ,ATUNCI MI S-A TAIAT TOTAL GRD. DE HANDICAP ,DESI AC. BOLI SANT BOLI RARE ,COD HANDICAP-9- COMISIA M-A INCADRAT LA NEVAZATORI .........INTREBAREA MEA ESTE DACA POT FI REINCADRATA CA PERS CU DIZABILITATE COD HANDICAP -9- SI NU -4- FIIND BOLI RARE NEUROLOGICE SI NU OFTALMOLOGICE ,DESI ARE REPERCUSIUNI ASUPRA OCHILOR SI ANCHILOZAREA CERVIVO ,TORACALA SI A GATULUI ,AMELIORARE CU DERIVAT -XEOMIN-DIN TOXINA BOTULINICA-INJECTIII,...........DACA DA CE POT FCE SAU CUI SA MA ADRESEZ =BACAU LOCUIESC=RASPUNSUL COMISIEI =nu se incadreaza in criteriile medicopsihosociale aprobate prin ORD.nr 762/31.08.2007 al M.M.F.E.S. SI ord. nr. 1992/19.11.2007 AL.m/s.p., cu modificarile si completarile ulterioare = nu le inteleg ,as dori raspuns explicit,dau 1 ex ,cod boala g24.5 nu se incadreaza in grd. de handicap nu vizual ci ca boala rara neurologica............multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Savin (Radu) , utilizator 16:40, 5 Martie 2019
DA SANT DE ACORD CU REGULAMENTUL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod boala handicap valy_gaby94 valy_gaby94 buna seara. As dori daca se poate o adresa unde sa gasesc codurile de boala pentru pensionare. nu coduri boala medic familie. Vreau sa vad daca ... (vezi toată discuția)
neincadrare in grad handicap - cancer , mastectomie Arnaud Arnaud Buna ziua, Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar in situ, grad III B in 2021, am inceput tratamentul chimioterapeutic, urmat de mastectomie, fiind ... (vezi toată discuția)
Certificat de încadrare în grad de handicap { nelamurire } Filmehd Filmehd De curând mama mea a primit confirmarea că tocmai nu mai poate primi pensia de handicap. Deşi ei spun că nu se mai încadrează în gradul de handicap, ... (vezi toată discuția)