avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reanceperea activității după ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reanceperea activității după ccc

Sunt angajata a unei firme cu sediul în București dar care are puncte de lucru în toată țara, momentan eu sunt în ccc , eu am activat în funcție la o agenție din Galați, ulterior mi- am schimbat domiciliul unde și aici exista un punct de lucru al firmei respective. Am sunat la bucurești și mi- au zis ca nu au posturi disponibile în orașul unde m- am mutat.întrebarea mea este nu pot beneficia de șomaj în cazul în care eu post disponibil nu am în orașul în care m- am mutat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 22 Noiembrie 2018
Buna ziua.
A mai fost o discutie asemanatoare pe forum...
In general, angajata trebuie sa revina la vechiul loc de munca sau la un loc de munca asemanator dupa terminarea perioadei de CCC in cardul firmei ( banuiesc ca firma v-a 'pastrat postul detinut anterior in Galati si nu au stiu de mutarea dvs.,nu? ).
Pentru a beneficia de somaj trebuie ca incetarea contractului de munca sa nu intervina din vina dvs. (demisie), ci din vina angajatorului ( desfintarea postului, concediere...).
Dar angajatorul nu are dreptul sa concedieze o salariata ce revine din CCC pe o perioada de 6 luni sau perioada cat primeste stimulentul de insertie, asa ca... aici e o discutie mai lunga...
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Puteti beneficia de șomaj în cazul în care nu au posturi disponibile, chiar dacă legea interzice concedierea .
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in ccc. s-a desfiintat punctul de lucru. ce drepturi am? adriana1908 adriana1908 Buna ziua! Am si eu o intrebare: momentan sunt in concediu de crestere a copilului, firma la care am lucrat si-a desfintat punctul de lucru unde am lucrat eu ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru mutat in alta localitate matlee matlee Buna ziua, Daca inainte de ccc societatea pentru care lucram avea punctul de lucru in București apoi l a mutat in alta localitate, la terminarea ccc ce ... (vezi toată discuția)
Defiintare post+alternativa la revenire din ccc snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua, la inceputul saptamanii viitoare imi revine o angajata din concediu crestere copil. Din pacate, data fiind situatia economica si dificultatile ... (vezi toată discuția)