avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reanceperea activității după ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reanceperea activității după ccc

Sunt angajata a unei firme cu sediul în București dar care are puncte de lucru în toată țara, momentan eu sunt în ccc , eu am activat în funcție la o agenție din Galați, ulterior mi- am schimbat domiciliul unde și aici exista un punct de lucru al firmei respective. Am sunat la bucurești și mi- au zis ca nu au posturi disponibile în orașul unde m- am mutat.întrebarea mea este nu pot beneficia de șomaj în cazul în care eu post disponibil nu am în orașul în care m- am mutat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 22 Noiembrie 2018
Buna ziua.
A mai fost o discutie asemanatoare pe forum...
In general, angajata trebuie sa revina la vechiul loc de munca sau la un loc de munca asemanator dupa terminarea perioadei de CCC in cardul firmei ( banuiesc ca firma v-a 'pastrat postul detinut anterior in Galati si nu au stiu de mutarea dvs.,nu? ).
Pentru a beneficia de somaj trebuie ca incetarea contractului de munca sa nu intervina din vina dvs. (demisie), ci din vina angajatorului ( desfintarea postului, concediere...).
Dar angajatorul nu are dreptul sa concedieze o salariata ce revine din CCC pe o perioada de 6 luni sau perioada cat primeste stimulentul de insertie, asa ca... aici e o discutie mai lunga...
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Puteti beneficia de șomaj în cazul în care nu au posturi disponibile, chiar dacă legea interzice concedierea .
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru mutat in alta localitate matlee matlee Buna ziua, Daca inainte de ccc societatea pentru care lucram avea punctul de lucru in București apoi l a mutat in alta localitate, la terminarea ccc ce ... (vezi toată discuția)
Sunt in ccc. s-a desfiintat punctul de lucru. ce drepturi am? adriana1908 adriana1908 Buna ziua! Am si eu o intrebare: momentan sunt in concediu de crestere a copilului, firma la care am lucrat si-a desfintat punctul de lucru unde am lucrat eu ... (vezi toată discuția)
Firma vrea să scape de mine aba1011 aba1011 Bună seara din nou. Revin din nou la dvs cu o problemă. Societateaa la care lucrez vrea să desființeze zic ei postul meu și mi-au dat 2 ... (vezi toată discuția)