avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... o lamurire va rog
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

o lamurire va rog

s-a facut pe civil de catre instanta o adresa catre Comisia locala pt stab dr de prop...inapoi a venit o hartie cu antetul Primariei fara a se mentiona Comisia locala,semnata de primar si secretar...va rog sa-mi spuneti acea `hartie` este act administrativ sau o nota informativa
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 22:33, 13 Noiembrie 2009
Nu are nici o valoare ,dar daca aveti o disputa cu Comisia Locala sau cu primarul ar fi mai eficient sa incercati medierea. Este o metoda de slutionare mult mai rapida ,mai eficienta si implica costuri reduse.Consultati tabloul mediatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria =comisia locala pt stabilirea dreptului de prop? dienusa dienusa am avut un proces civil pe fond in care instanta a facut adrese Comisiei locale pt stab dr de prop...inapoi la instanta au venit adrese cu antetul primariei si ... (vezi toată discuția)
Fond funciar taur taur :help:In urma unei contestatii,o com. pt.stab. dr. de prop., admite in parte(ilegal) si dispune modificarea unui Titlu de Prop.,eliberat cu 6 ani in urma ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind taxa de timbru la partaj; poate deveni o actiune in pretentii ? ContSters284802 ContSters284802 Buna ziua! Am divortat de fostul meu sot in luna decembrie anul trecut , insa nu am facut procedurile de partaj. Avem in comun o casa si un credit pe teren si ... (vezi toată discuția)