Referitor la reconstituirea dreptului de proprietate pentru terenurile detinute de bunici inainte de comunism as dori sa stiu ce demersuri as putea initia acum daca pana la aceasta data nu au fost formulate cereri de alti mostenitori. Mai exact cu ce pot incepe avand in vedere ca au fost multe modificari ale legilor care reglementat acest aspect , a trecut mult timp si as vrea sa stiu daca se mai poate face ceva in acest sens .
Stiu ca in ultimii ani s-au realizat inventarierea terenurilor in baza noilor legi si nu stiu daca mai sunt sanse sa implic o actiune in acest sens pentru a dobandi drepul de proprietate care imi poate reveni asupra acestor terenuri care au fost detinute de bunici si luate fortat de catre regimul comunist. In primarii lucrurile nu sunt clare sau nu gasesc o consiliere in acest scop , nu primesc rasunsuri cu ce ar trebui sa fac concret.
Fond funciar
rarev2005
Am si eu problema...daca ma puteti ajuta...
Bunicul meu este mostenitor al unui teren in Voluntari....impreuna cu fratelel sau....Fratele sau a facut cerere ... (vezi toată discuția)
Redobandire teren
popd_ms
De curand am descoperit ca intr-o comuna am fi avut niste terenuri luate de stat in perioada comunista (problema cu fostele CAP-uri). Din pacate am descoperit ... (vezi toată discuția)