avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inchidere abonament orange inainte de termen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inchidere abonament orange inainte de termen

Buna ziua...Am 2 abonamente orange,unul se incheie in luna Mai,celalalt în luna Decembrie 2019...Vreau să renunt la ele,am intrebat si mi s-a spus că ar trebui să platesc toata perioada abonamentului in caz de incheiere înainte de termen...Vă intreb dacă este corect sau nu?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 14:24, 22 Noiembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Faceti o cerere catre Orange, solicitand rezilierea contractului. Cererea o depuneti personal, cu 30 zile inainte de scadenta ultimei luni. Platiti ultima factura. Plata nejustificata a intregii perioade de abonament reprezinta o clauza abuziva. Nu puteti plati pt. un serviciu de care nu beneficiati. La fel si pt. taxa de rezilere, in cazul in care vi se va solicita si aceasta.
In cazul in care nu primiti un raspuns favorabil, adresati-va ANPC.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu firma rcs/rds ncgabriel77 ncgabriel77 Buna ziua! Sunt intr-un litigiu cu firma RCS. Am avut un abonament la DigiMobil pe 2 ani de zile pe care l-am reziliat unliteral inainte de termen pentru ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract servicii telefonie orange hdanny hdanny Am 4 contracte de abonament de telefonie la societatea de telefonie Orange Romania S.A. In data de 15.02.2016 am depus la societatea Orange cererea de ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)