avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator cu atestatul expirat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator cu atestatul expirat

In urma unui control al primariei sect 3 s-a constatat ca administratorului i-a expirat atestatul
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:18, 22 Noiembrie 2018
Si ce obligatie au trasat?
Administratorul ori reinoieste atestatul ori il schimbati...
Concret care este intrebarea dv?
Legal,administratorul de imobil,conform disp L nr 196/20018 ii revine obligatia sa parcurga procedura de atestare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestatul de administrator condominii alindobre alindobre Conform legii 196/2018, pentru a putea desfasura activitatea de administrare, este necesar ca persoana in cauza sa obtina un atestat de administrator ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii tiramysu80 tiramysu80 Bună seara. Numele meu este Cosmin și locuiesc într-o mansarda construita pe un imobil cu 4 etaje din 2010 până în prezent sau făcut mici reparatii pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt administrator la o asociatie mare si am un bloc ... lisa123 lisa123 Buna ziua Sunt administrator la o asociatie mare si am un bloc care imi tot creeaza probleme. Nu vor sa faca asociatie separata. Cum pot sa scap de ei legal? (vezi toată discuția)